Writers block

Het is alweer even geleden dat ik een post schreef. Mede door tijdgebrek, maar vooral ook door gebrek aan inspiratie. Over welk onderwerp moest ik nu gaan schrijven? Ik kan, net als menig andere Nederlander, wel gaan klagen over het weer, want de afgelopen tijd is het te warm, te koud, te nat, te winderig en een combinatie daarvan geweest. Alhoewel we afgelopen zaterdag buitenactiviteiten gepland hadden en het gewoon warm en redelijk zonnig bleef. Dat werd zondagavond overigens wel weer gecompenseerd door de regen.

Gaan we dan schrijven over wat er in het nieuws staat? Eigenlijk was er niet echt iets wat ik interessant genoeg vond om over te gaan schrijven. Ook vind ik het niet bepaald interessant om te gaan herhalen wat er in het nieuws staat, want vaak is het ook niet echt nieuwswaardig en kopiëren de meeste media ook elkaar; ze brengen grotendeels hetzelfde nieuws en vaak ook nog eens vanuit dezelfde invalshoek. Om die reden negeer ik vaak ook de “traditionele”media.

Waar moeten we het dan over gaan hebben? Foto’s heb ik ook niet al te veel gemaakt, dus valt daar ook weinig over te zeggen, behalve dan dat ik vaker mijn camera mee moet nemen. Over technologie, en dan vooral ook over Google I/O, werd ook al erg veel aandacht besteed en dat wilde ik dan ook niet al te veel over gaan melden, want dat deed iedereen al. Andere onderwerpen kon ik eigenlijk niet echt bedenken.

Uiteindelijk is het toch best wel grappig dat je met het niet weten waarover je een blogpost moet schrijven toch weer een blogpost kunt vullen.

Auteur: Patrick Schmitz

Photographer, gamer, guitarist and software engineer.