Altijd wat te melden

Een behoorlijke tijd geleden ben ik vol goede moed aan een blog begonnen, maar heb dat eigenlijk niet lang succesvol vol gehouden. Dat had overigens niet zoveel met inspiratie, maar meer met motivatie te maken. Wel genoeg om over te schrijven, maar als ik dan een post maakte, kwam deze vaak niet verder dan de concept fase. Dat wil ik nu toch wel anders gaan doen.
Gecombineerd met mijn passies voor natuur, fotografie en techniek is er altijd wel iets om over te schrijven. Zo vind ik het verhaal achter een foto altijd wel interessant en hopelijk vinden anderen dat ook als ik daarover een post maak.

Ook is er altijd wel iets om over te klagen, want we zijn niet voor niets Nederlanders. Alhoewel er vandaag weinig te klagen valt over ons favoriete onderwerp; het weer is best aangenaam vandaag met niet al te veel wind, blauwe lucht en rond de 18°C op de thermometer. Of zou ik nu moeten klagen over het feit dat er niets te klagen valt.

Auteur: Patrick Schmitz

Photographer, gamer, guitarist and software engineer.